Specialist i allmänmedicin till VC Rättvik och VC Leksand

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vi är två vårdcentraler som båda välkomnar nya medarbetare.

Vårdcentral Rättvik och vårdcentral Leksand rekryterar specialist i allmänmedicin. Båda orterna ligger vid Siljans södra strand, med stort utbud av aktiviteter för en bra fritid. Vårdcentralerna och orterna ligger lägligt efter järnvägen vilket gör det enkelt att pendla. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete och fritid.

Vi har hela primärvårdsuppdraget hos oss, vilket ger en varierad arbetsmiljö och du/ni kan ges möjlighet att arbeta utifrån intresseområde såsom att vara läkare på något av våra Säbo, bemanna BVC eller Ungdomsmottagning.

På båda vårdcentralerna finns det ett glesbygdsmedicinskt arbetssätt då avståndet till närmaste lasarett är lite längre. Det ger en varierad arbetsdag med bl. a. dagjoursuppdrag där användning av slätröntgen, ultraljud, ögonmikroskop på plats kan bespara patienten långa resor och bidrar till en God och Nära Vård.

Vi arbetar sedan många år tillbaka med rätt använd kompetens som involverar alla yrkeskategorier, vilket ger en hög nöjdhet bland vår personal och en god stämning i arbetsgruppen.

Primärvårdens uppdrag i våra kommuner är så brett att det är svårt att beskriva allt i text. Vi berättar gärna mer för dig om vår verksamhet - välkommen att kontakta oss!

Arbetsuppgifter

Som specialist i allmänmedicin har du sedvanliga arbetsuppgifter med hela primärvårdsuppdraget lokaliserat inom huset och glesbygdsinriktat arbetssätt. Undantag är lokalisering för Leksands familjecentral (BVC/MVC) som är samlokaliserad med kommunens familjeresurser, denna ligger ett stenkast bort.

I uppdraget ingår beredskapstjänst(utanför kontorstid) för kommunerna Rättvik och Leksand, och därtill bemannar vi en primärvårdsjour i Mora vid några tillfällen per månad. Bemanning av detta planeras av läkare själva.

Vid båda vårdcentralerna tar vi gärna emot utbildningsläkare och hjälper till med utbildningen av läkarstudenter från Uppsala och Örebro. Vi ser det som en viktig och rolig del av vår vardag, så tycker du om att handleda så passar du extra bra hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.

Körkort B erfordras.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.