Städerska - Kök internat Malung Folkhögskola

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Malungs Folkhögskola är en del av Region Dalarna. Skolan är naturskönt belägen strax utanför centrala Malung. Vår inriktning är natur, kultur och hälsa utifrån ett folkligt och bildande perspektiv. Skolan har cirka 100 deltagare på de långa kurserna varav ungefär hälften bor på våra internat. Förutom detta hålls även korta kurser, distanskurser och viss konferensverksamhet. Vi har verksamhet hela året och ibland även på helger. Verksamheten bedrivs utifrån statens syften med folkbildningen samt enligt Region Dalarna planer för kultur- och bildning i länet.

Vi lägger stor vikt vid att våra studerande ska bli bemötta med respekt och lyhördhet. Deltagarstyrning och demokrati är ledord för verksamheten. Kring detta samarbetar dagligen ett trettiotal anställda inom olika personalkategorier. Oavsett yrkestitel är vi alla med och bidrar till en positiv bildningsmiljö för våra studerande.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och vet hur olika typer av människor ska bemötas.

Som lokalvårdare kommer du att utföra lokalvård inom regelmässig städning i skolmiljö samt på internat där även storstädning kan förekomma under lov exempelvis. Det kan även förekomma jobb i kök om behov uppstår. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid, måndag till fredag men även en del helger.

Kvalifikationer

Som person är du social och utåtriktad. Att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull och trivs i ett arbete där många varierande arbetsuppgifter kan förekomma. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment och uppgifter känns naturligt för dig. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete. Samarbete, kommunikation och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag. Vi söker dig som är serviceinriktad och är minst 18 år. Meriterande är om du har genomfört en gymnasial utbildning inom exempelvis hotell- och restaurang eller liknande. Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet ifrån andra serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt är meriterande.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.