Steriltekniker - Sterilteknik Mora dagtid

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Sterilteknik Mora tillhör Operation Anestesi och IVA kliniken på Mora lasarett. Här hanteras sterilt gods från och till centraloperation, dagkirurgiska operationsavdelningen (DKM), vårdavdelningar och mottagningar på Mora Lasarett samt alla vårdcentraler i Region Dalarna. På steriltekniska enheten i Mora är vi en liten grupp som har kul på jobbet! Verksamheten är självständig och vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att personalgruppen påtalar och arbetar aktivt med förbättringsområden. Vi bryr oss om varandra och arbetar för en bra arbetsmiljö.

Vill du ta chansen att bli en av oss?

Arbetsuppgifter

Arbetet som steriltekniker består av instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt att färdigställa instrument/instrumentuppsättningar. Arbetet på avdelningen är tekniskt och kvalitetskrävande.

Kvalifikationer

Vi behöver bli fler i vårt glada gäng på steriltekniska enheten och söker nu en utbildad steriltekniker, YH 300p alternativt steriltekniker under utbildning.

Du har god samarbetsförmåga inom arbetsgruppen men är även flexibel och kan arbeta självständigt. Du har datavana, är noggrann och har en förmåga att organisera arbetet på ett effektivt sätt. Du bör ha ett medicintekniskt intresse samt en hög hygienisk medvetenhet. Stundtals är arbetstempot högt och du bör kunna hantera omväxlande arbetstempo. Därtill ser vi gärna att du har ett serviceinriktat förhållningssätt då vår verksamhet har ett nära samebete med våra kunder. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och tidigare referenser.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.