Tandläkare till Folktandvården Malung

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du och din partner eller nära vän tandläkare och letar efter en spännande möjlighet att arbeta tillsammans? Eller söker du själv en ny utmaning och vill testa på att bosätta dig i natursköna Västerdalarna? Då är det här jobbet för er/dig!

Vi söker nu två tandläkare till vår klinik i Malung där vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete. Vi har en god stämning och arbetsgemenskap och söker nu er/dig som vill vara med i vårt gäng och erbjuda god vård till våra invånare samtidigt som vi har roligt på jobbet.

Kliniken har sex behandlingsrum och här jobbar verksamhetschef, kliniksamordnare, en tandläkare, två tandhygienister och fyra tandsköterskor.

Malung är en liten, lugn och trygg ort i Västerdalarna med en fantastisk natur nära inpå som du kan njuta av under årets alla årstider. Orten är mest känd för den populära Dansbandsveckan som äger rum här vecka 29 varje år och som lockar människor från hela Sverige och angränsande länder. Kommunen har ett rikt föreningsliv så chansen är stor att du hittar något intresse som passar just dig.

Endast 60 km norrut ligger en av Sveriges största vinterskidorter Sälenfjällen där man kan njuta av skidåkning, skoterturer, hundspann, äta god mat på några av de bästa restaurangerna i landet, vandra, cykla, fiska, paddla kanot och mycket mer. Kommunen har även en flygplats så du enkelt kan ta dig till flera orter i Sverige eller ner till kontinenten.

Folktandvården Region Dalarna erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Vår vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Vi har allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård inom samtliga specialiteter. Vi bedriver sjukhustandvård, egen tandteknisk verksamhet och har även en folkhälsofunktion som arbetar för att utöka kunskapen kring munhälsa och satsar på förebyggande tandvård. Vi söker nu er/dig som vill vara med och förverkliga vår vision!

Arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare har du varierande arbetsuppgifter och möter patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. Hos oss får du ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och möjlighet till en rik fritid.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Hos Folktandvården Dalarna erbjuds du som nyutexaminerad tandläkare ett introduktionsprogram med en individuellt framtagen introduktionsplan. Planen tas fram i samarbete med din hemmaklinik och handledarkliniken Origo och innefattar klinisk tid varvad med handledning och teoretiska genomgångar. Efter genomförd introduktion har du fått en bra grund att stå på för utveckling i kliniska och teoretiska färdigheter för att känna dig trygg i din roll som allmäntandläkare.

För erfarna tandläkare ingår handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har svensk tandläkarlegitimation
  • B-körkort
  • använder svenska i tal och skrift.

Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.

Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.