ST-läkare radiologi Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du intresserad av och vill fördjupa dig inom radiologi, vi söker ST-läkare till Mora.

ST-läkargruppen över länet omfattar idag 15 ST-läkare på olika utbildningsnivå, varav 5 är placerade i Mora. Vårt mål är att erbjuda en allsidig ST-utbildning med där man ges möjlighet att utvecklas och bli en duktig självständig allmänradiolog. Klinisk handledning ges kontinuerligt i det dagliga arbetet. Tjänsten innebär jourarbete (kväll, natt och helg).

Arbetsuppgifter

Som radiolog i Mora är du en del av läkargruppen på Bild- och funktionsmedicin Dalarna, totalt ca 35 radiologer. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten som exempelvis återkommande utbildningsinsatser i form av externa och interna utbildningar, referatmöten och diskrepansrond med övriga medarbetare i länet. Det är en högteknologisk arbetsmiljö i ständig utveckling med akuta- och planerade undersökningar. Arbetet innebär självständigt arbete varvat med nära samarbete med dina kollegor, remittenter, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och fysiker.

Se mer om hur det är att arbeta som radiolog här.

Kvalifikationer

- Legitimerad läkare som genomgått AT/BT, med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

- Kunskaper i det svenska språket (skrift och tal) motsvarande lägst C1.

Meriterande:

- Arbetslivserfarenhet inom radiologi

- Arbetslivserfarenhet inom svensk hälso- och sjukvård

Personliga egenskaper:

Du har god samarbetsförmåga, lätt för att kommunicera och och ett flexibelt förhållningssätt. Du räds inte att ta beslut, och strävar alltid efter långsiktig hållbarhet.

Intervjuer sker löpande.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.