Undersköterska - Avdelning 42 - Kirurgi Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen att söka tjänsten som undersköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Vill du ha variation i både arbete och tempo? Då är kirurgkliniken arbetsplatsen för dig! I vårt glada team arbetar vi i vårdlag. Vi ser till allas behov och lägger upp en individuellt anpassad inskolningsplan för just dig. Hos oss jobbar vi endast 2 av 5 helger. Vi har flextid som kan nyttjas i mån av tid. Vi samarbetar mycket med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist, och har hjälp av vårdnära service (VNS) som underlättar för oss i form av städ, tvätt och kökssysslor med mera. Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och intresserad av kirurgi och vill arbeta tillsammans med oss!

Arbetstider och omfattning: Dag, kväll och helg med anpassningsmöjlighet enligt flextidsavtal.

Tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på en akutkirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I dina arbetsuppgifter får du kunskap inom såromläggningar, dränage, venprover, katetersättning, och mycket mer spännande. Detta gör att du utvecklas i din roll som undersköterska.

Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. Som till exempel patienter med cancer, trauma, skallskador, bukspottkörtelinflammation, gallbesvär, blindtarmsinflammation och njursten med mera. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet, vilket innebär mycket preoperativa och postoperativa åtgärder. Du får även ta stort ansvar och delaktighet kring patientens mobilisering och omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

  • Ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd.
  • Inte rädd för nya utmaningar och har förmåga att prioritera.
  • Ett intresse för att utvecklas.

MERITERANDE

  • Meriterande är erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård/slutenvård.
  • Fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2 från tidigare Vård- och omsorgsprogrammet.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).