Undersköterska - Dialysmottagning Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Njursektionen som ingår i Division Medicin och Medicinkliniken i Mora har en Njurmottagning som tar hand om patienter som behöver träffa specialistläkare inom njurmedicin. Njursviktspatienten går på regelbundna kontroller. Patienterna får information av njursviktskoordinator inför aktiv uremivård (Transplantation eller Dialys). Utredningar inför transplantation och donation och regelbundna kontroller av dessa patienter är en kort summering om Njurmottagningen. Inom Dialysmottagningen finns:

  • Självdialysenhet PD-HD
  • PD - Peritonealdialyspatienten som har dialys i hemmet, självständigt eller assisterat.
  • Hem-Hemodialys som har hemodialys i hemmet självständigt.
  • Själv-HD patienten sköter sin behandling självständigt men är på Dialysmottagningen
  • HD-patienten får sin behandling helt assisterat på Dialysmottagningen.                              
  • HD-patienten är den du kommer att träffa.

Arbetsuppgifter

Som Undersköterska på Hemodialysmottagningen i sommar ingår du i teamet med sjuksköterskor och läkare. Tillsammans med kollegor sköter ni dialyspatientens omvårdnad och ordinerad behandling.

Att arbeta hos oss innebär ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete där du är en del i teamet. Du erbjuds individanpassad introduktion så att du känner dig trygg med dina arbetsuppgifter. Det finns goda chanser till en tillsvidareanställning efter avslutat vikariat.

Hoppas Du vill bli en av oss i sommar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

  • är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.