Undersköterska, Mottagning Vansbro

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Vansbro är en av regionens vårdcentraler. Vi har cirka 6600 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier såsom fysioterapeuter, samtalsterapeuter, barnmorska, medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeut, distriktssköterskor, kuratorer och läkare. Vansbro VC är en glesbygdsvårdcentral. Primärvården är själva navet i vården och vi ska bedriva en god och säker vård för våra invånare.

Ett gott bemötande mot alla våra patienter för en god och jämlik vård, det är av största vikt på Vårdcentral Vansbro!

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss!

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss i vårt team. Som undersköterska hos oss får du en varierande arbetsdag. Arbetet utgår från vårat laboratorium och består till stor del av provtagningar. Du kommer också att assistera vid undersökningar och mindre operationer. Att ta blodtryck och EKG hör också till vanliga arbetsuppgifter. Du kommer även att vara en del av teamet kring vår mer akuta verksamhet. Städning, förrådsbeställningar och påfyllning av material ingår också i arbetsuppgifterna. Beroende på din kompetens kan tilläggsarbetsuppgifter och ansvarsområden diskuteras. Det är av största vikt att du har lätt för att samarbeta, tycker om mötet med andra människor och att arbeta med ett högt flöde av patienter.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård-och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande om du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du får gärna ha erfarenhet från akut verksamhet och/eller mottagningsarbete samt stickvana.

Som person är du stresstålig och van att ha många bollar i luften. Du är kvalitetsmedveten och mycket noggrann.

Du tar ansvar i ditt arbete och är strukturerad.

Du har god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och en ödmjuk attityd.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift, B-nivå.

B-körkort är ett krav då hembesök med provtagning förekommer.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser från tidigare arbetsplatser.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.