Undersköterska till avd 42, Kirurgen Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Välkommen att söka tjänsten som undersköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Vill du ha variation i både arbete och tempo? Då är kirurgkliniken arbetsplatsen för dig!

I vårt glada team arbetar vi i vårdlag och vi jobbar 2 av 5 helger. Vi har flextid som kan nyttjas i mån av tid. Vi samarbetar mycket med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist, och har hjälp av vårdnära service (VNS).

Vi ser till allas behov och lägger upp en individuellt anpassad inskolningsplan för just dig. Du får en Mentor tilldelad som du kan vända dig till för stöd och råd i ditt arbete, allt för att du ska känna dig trygg i rollen som undersköterska. Tillsammans identifierar ni eventuellt ytterligare behov av kunskapsutveckling.

Nu söker vi dig som är utbildad undersköterska och intresserad av kirurgi och vill arbeta tillsammans med oss!

Tjänsten innebär dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på en akutkirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I dina arbetsuppgifter får du kunskap inom såromläggningar, dränage, venprover, katetersättning, och mycket mer spännande. Detta gör att du utvecklas i din roll som undersköterska.

Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. Som till exempel patienter med cancer, trauma, skallskador, bukspottkörtelinflammation, gallbesvär, blindtarmsinflammation och njursten med mera. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet, vilket innebär mycket preoperativa och postoperativa åtgärder. Du får även ta stort ansvar och delaktighet kring patientens mobilisering och omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning
  • har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ödmjuk attityd
  • inte är rädd för nya utmaningar och har förmåga att prioritera
  • har ett intresse för att utvecklas

Meriterande:

  • erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård/slutenvård
  • fördjupningarna akutsjukvård och medicin 2 från tidigare Vård- och omsorgsprogrammet

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).