Undersköterska till slutenvården medicin ger/rehab Ludvika

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Slutenvårdsavdelningen är en del av specialistkliniken Medicin Geriatrik och Rehabilitering. Vi har 34 slutenvårdsplatser där vi vårdar patienter vid två sektioner, den ena innehållande geriatrik och rehabiliteringsplatser och vid den andra vårdar vi patienter med olika internmedicinska akuta tillstånd. Våra stora patientgrupper är infektionspatienter och patienter med kardiologiska tillstånd, KOL/Astma samt geriatriska patienter och patienter som är i behov av rehabilitering efter stroke eller ortopediska tillstånd.

Arbetsuppgifter

Undersköterskeuppgifter vid slutenvårdsavdelning innebär ett ansvarstagande teamarbete. Du arbetar självständigt och patientnära med omvårdnad och mobilisering av patienterna. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är riskbedömningar, såromläggningar och provtagningar.

Hos oss ges du en noggrann inskolning utifrån dina tidigare erfarenheter och vi tillhandahåller internutbildningar.

Vem söker vi till vårat team? Vi söker dig som gillar att arbeta med utmaningar och kan ha många bollar i luften. Att kunna hantera stress är ett måste då det uppstår olika typer av akuta situationer. Du ska kunna prioritera dina arbetsuppgifter och vara flexibel, det är en stor tillgång i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, positiv inställning och engagemang. För oss är professionell inställning, ansvarstagande, gott bemötande och patientsäkerhet alltid aktuella och prioriterade frågor.

Dag, kväll och helgtjänstgöring ingår. Möjlighet att vara delaktig i planeringen av sitt schema finns.

Varmt välkommen med din ansökan till en stabil klinik och trevlig arbetsplats med fantastiska kollegor. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är utbildad undersköterska som har gått Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.