Vårdpersonal under utbildning Avd 3 Avesta

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Avdelning 3 är en akut internmedicinsk vårdavdelning där vi behandlar patienter med många typer av sjukdomstillstånd som t. ex. hjärtinfarkt, hjärtsvikt, lungsjukdom, diabetes och olika slags infektioner. Vi har 18 vårdplatser med möjlighet till telemetriövervakning. På avdelningen får du arbeta tillsammans med ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av hög kompetens med en stor vilja att hjälpa de patienter vi möter på avdelningen. Vi är tre team som arbetar tillsammans, vilket gör att du och dina kollegor stöttar varandra under hela arbetspasset. Vi har högt i tak och du får utföra omväxlande arbetsuppgifter med många medicintekniska moment i det dagliga arbetet. Vi arbetar tillsammans, vilket innebär att vi lär av varandra, vilket gynnar ett gott arbetsklimat och samarbete mellan kollegor, där patientens bästa är vårt gemensamma mål. Vi är övertygade att du som medarbetare är vår största tillgång, för oss är det viktigt att du känner gemenskap och stöd. Välkommen till en avdelning med bred inriktning där ett positivt arbetsklimat står i fokus.

Vad kan vi erbjuda dig Som sköterskeassistent hos oss har du chans att komma in i rollen som sjuksköterska och utför de arbetsuppgifter som inte kräver legitimation. Du utför såväl omvårdnadsuppgifter i teamet samtidigt som du får prova på delar av sjuksköterskans arbetsuppgifter under stöd. Vi hoppas kunna fånga ditt intresse till att bli vår framtida medarbetare.

Studerande på sjuksköterskeprogrammet.

Du ska ha gått ut termin 4 eller 5 till sommaren 2024.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.