Vårdmedarbetare som vaccinerar patient.

Vi behöver dig som vill arbeta med vaccination mot covid-19

Snart är det dags för vaccination av länets befolkning mot covid-19. Region Dalarna planerar att starta de första vaccinationsmottagningarna i januari. Nu söker vi sjuksköterskor och undersköterskor som kan bidra i olika omfattning: ett par timmar, någon helg eller bara en period. Välkommen med din ansökan, din insats är värdefull!

Folkhälsomyndigheten har tagit fram nationella prioriteringar som styr i vilken ordning vaccineringen ska göras utifrån aktuell kunskap och erfarenhet av sjukdomen covid-19. Principen är att vaccinering erbjuds efter behov, det vill säga de med störst behov erbjuds vaccin först.

För att vaccinera Region Dalarnas invånare kommer vi att behöva många kompetenta medarbetare under 2021. Vi söker dig som kan bidra i olika omfattning från ett par timmar till någon helg eller bara en period.

Vi söker dig som:

• är sjuksköterska eller undersköterska.
  • har god stickvana.
  • kan arbeta flexibla arbetstider.

Vi söker även dig som:

• är sjuksköterskestudent och har gått klart termin 5.

För dig som är sjuksköterska
Skicka in din ansökan här

För dig som är undersköterska/sjuksköterskestudent
Stort tack till alla undersköterskor och sjuksköterskestudenter som skickat in ansökan! Just nu har vi inte möjlighet att ta emot fler ansökningar och platsannonsen för undersköterskor och sjuksköterskestudenter är därför stängd.

Hade du nytta av informationen?