Jobba som verksamhetschef i Folktandvården Dalarna

Är du tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist och vill jobba som biträdande verksamhetschef? Nu finns möjligheten att söka tjänster på flera av våra kliniker och tandvårdshus i Dalarna. Sök tjänsten som biträdande verksamhetschef och var med och skapa framtidens tandvård tillsammans med oss. Ansök senast 12 september.

Är du strategisk, ansvarsfull och tycker om att planera? Gillar du att bygga relationer och är kommunikativ? Sök jobbet som biträdande verksamhetschef inom Folktandvården i Dalarna och få möjlighet att vara ansvarig för den dagliga driften på en klinik eller ett tandvårdshus.

Du planerar och organiserar din verksamhet i samråd med verksamhetschef och divisionschef så din verksamhet är i linje med uppsatta mål. Din högra hand på kliniken är din kliniksamordnare som ansvarar för den dagliga driften. Vidare så har du det ekonomiska och personella ansvaret på kliniken och har månatliga budgetavstämningar och rapportering med verksamhetschef och divisionschef. Du ansvarar för bemanning, rekrytering och även medarbetarsamtal och rehabilitering. Att arbeta för en god samverkan med våra fackliga representanter kommer att vara en del av dina vardagliga sysslor.

Folktandvården samlar nu kompetensen i större enheter med tillhörande filialer. Med en ny modern klinik- och chefsstruktur skapar vi en attraktiv arbetsplats och en bra, patientsäker och tillgänglig tandvård i hela Dalarna.

Vill du vara med att skapa framtidens tandvård tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Älvdalen - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Vansbro - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Svärdsjö - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Orsa - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Säter - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Rättvik - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Gagnef - Region Dalarna

Biträdande verksamhetschef till Folktandvården Hedemora - Region Dalarna

Hade du nytta av informationen?