Jobba som verksamhetschef i Folktandvården Dalarna

Är du tandläkare, tandsköterska eller tandhygienist och vill jobba som verksamhetschef? Nu finns möjligheten att söka tjänster på flera av våra kliniker och tandvårdshus i Dalarna. Sök tjänsten som verksamhetschef och var med och skapa framtidens tandvård tillsammans med oss. Ansök senast 17 augusti.

Är du strategisk, ansvarsfull och tycker om att planera? Gillar du att bygga relationer och är kommunikativ? Sök jobbet som verksamhetschef inom Folktandvården i Dalarna och få möjlighet att vara ansvarig för den dagliga driften på en klinik eller ett tandvårdshus.

Som verksamhetschef har du det ekonomiska medicinska och personella ansvaret på kliniken. Du ser till att bemanning, rekrytering, medarbetarsamtal och rehabilitering sköts.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och ett öppet och accepterande sätt. Du får andra att känna sig bekväma.

Du kommer att jobba nära våra divisionschefer för att din verksamhet ska nå de uppsatta målen och nå vår vision om att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Som ny chef erbjuds du ett individuellt chefsutvecklingsprogram, egen mentor och möjlighet att gå regionens chefsutbildning.

Folktandvården samlar nu kompetensen i större enheter med tillhörande filialer. Med en ny modern klinik- och chefsstruktur skapar vi en attraktiv arbetsplats och en bra, patientsäker och tillgänglig tandvård i hela Dalarna.

Vill du vara med att skapa framtidens tandvård tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan!

Verksamhetschef till Tandvårdshus Avesta

Verksamhetschef till Folktandvården Leksand

Verksamhetschef till Folktandvården Ludvika och Smedjebacken

Verksamhetschef till Folktandvården Malung

Verksamhetschef till Tandvårdshus Mora

Hade du nytta av informationen?