1:a linjens chef till vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Är du intresserad av att arbeta med att utveckla primärvården i Rättvik?

Som 1:a linjens chef har du personalansvaret med allt vad det innebär för sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Du ansvarar för viss budget och schemaläggning samt är delaktig i verksamhetens ledningsgrupp.

Som 1:a linjens chef är du direkt underställd verksamhetschef.

Anställningen innebär ett 3-årigt förordnande som chef och tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Vi söker en positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och främjar en god arbetsmiljö.
En viktig del som 1:a linjens chef är att skapa delaktighet och entusiasm hos medarbetarna. Genom din förmåga att leda får du andra att växa.
Du ska ha en god kommunikativ förmåga, ett brett perspektiv, tänka långsiktigt och lösningsfokuserat.

Du har en yrkesbakgrund och/eller chefserfarenhet inom hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet inom primärvård. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ledarskap.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Fackliga kontakter:
SACO saco.dalarna@ltdalarna.se
Vision vision.falun@ltdalarna.se
Vårdförbundet Tommy Gatu, 0248-494719
Kommunal kommunal.centralt@ltdalarna.se
Kommunal Marita Bergfeldt 0248-494719
Ledarna ledarna.dalarna@ltdalarna.se

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Avdelningschef region/vårdavd, mott

Ort: Rättvik