Arbetsterapeut till Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Behandlingsteamet har nu fått möjlighet att anställa ytterligare en Arbetsterapeut.

Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter har ett länsuppdrag inom vuxenpsykiatrin. Kliniken består av en akutmottagning, fem allmänpsykiatriska vårdavdelningar, en LARO-mottagning samt en ätstörningsenhet. Du kommer att arbeta i team med andra yrkeskategorier som psykolog, kurator, arbetsterapeut, läkare, sjuksköterska, skötare och vid behov även fysioterapeut. Behandlingsteamets uppdrag är att tillgängliggöra teamets yrkesspecifika insatser till patienter som vårdas på APK:s enheter. Patientgrupper vi möter är olika psykiatriska tillstånd såsom psykos- och bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, beroendeproblematik, PTSD samt allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utredning och bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga hos patienter samt utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

Då kliniken har avdelningar både i Falun och Säter kommer ditt arbete att vara fritt och flexibelt med arbetsplats på båda orter men med huvudsaklig placering i Falun.

Att arbeta inom allmänpsykiatrin är utvecklande, intressant och ställer krav på självständighet och flexibilitet. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare. Dokumentation sker i Take Care.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet och intresse av psykiatriskt rehabiliterings- och behandlingsarbete.
Meriterande är AMPS, PRPP eller annan utbildning som är lämplig för verksamheten. B-körkort är en fördel i arbetet.
Personliga egenskaper vi värdesätter är engagemang och självständighet kombinerat med god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.