Biomedicinsk analytiker med klinisk fysilogisk inriktning Ludvika

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker dig som är utbildad biomedicinsk analytiker med inriktning på kardiologisk klinisk fysiologi.

Våran nuvarande BMA kommer att flytta från orten. Detta gör att vi söker en ny medarbetare till vår mottagning. Kardiologisk klinisk fysiologi är på Ludvika lasarett integrerat i medicin-mottagningen.
Vi arbetar i nyrenoverade moderna lokaler. Vi har en nyanskaffad ultraljudsmaskin som arbetar med 2D och 3 D bilder. Du kommer att arbeta tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor Samarbetet är bra mellan de olika yrkeskategorierna.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
Boka och kalla dina patienter, Utföra ekokardiografiska undersökningar, arbets-ekg, holter-ekg och spirometri , allt utifrån dina erfarenheter. Vi gör en plan för just dig.

Då det är diverse bildarbetningsprogram kommer du att då du inskolats, vara systemadministratör för dessa. Vi har ett nära samarbete med kardiologkliniken i Falun där du kommer att ha möjlighet till kontaktutbyte.

Vi erbjuder:
- tillsvidareanställning 100 %,
- tillträde efter överenskommelse
- mycket självständigt arbete

Vi har goda kontakter med kardiologkliniken , där kommer du att få möjlighet att knyta kontakter. Vi är ett bra team som jobbar mot samma mål och vill utveckla vår verksamhet.

Vi söker dig som har:
- Godkänd utbildning som Biomedicinsk analytiker med klinisk fysiologisk inriktning
- Erfarenhet av ekokardiografi är meriterande
- Datavana

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du skall tycka om att arbeta i grupp men också ha förmåga att arbeta självständigt. Ett glatt sinne och flexibilitet är en egenskap du bör ha.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.