Biomedicinsk analytiker, Neurofyslab i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Neurofyslab på Falu lasarett är en öppenvårdsenhet som ingår i neurologisektionen. Labbet har ett länsövergripande uppdrag med huvudsakligen planerad verksamhet men också en del akut verksamhet. Labbet utreder både barn och vuxna. Akuta undersökningar sker bland annat på IVA, barnavdelningen men också på andra vårdavdelningar.

De undersökningar som utförs hos oss är EEG, MSLT, Neurografi, EMG, Termotest och Lungfunktionstest. I pipeline ligger också upplärning i UL-kärl.

Du ska vara legitimerad Biomedicinsk analytiker med utbildning riktad mot klinisk fysiologi.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet såsom god samarbetsförmåga, framåtanda och engagemang.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb