Biomedicinsk analytiker, PNA-enheten, Laboratoriemedicin Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Totalt arbetar ca 155 personer inom Laboratoriemedicin Dalarna.

Just nu söker vi en biomedicinsk analytiker till sektionen för Patientnära analyserande (PNA) med placeringsort Falun.

Laboratoriemedicin Dalarna har ansvar för Region Dalarnas PNA-verksamhet som bedrivs på mottagningar, avdelningar och vårdcentraler.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
. Installation av instrument och analyser hos våra kunder
. Skapa utbildningsmaterial
. Utbildning av nya användare av PNA-instrument
. Support och stöd till PNA-användarna
. Kvalitetsuppföljning
. Tillverkning av kvalitetsutskick
. Rutinarbete på klinisk kemi kan komma att förekomma

. Legitimerad biomedicinsk analytiker
. Arbetet kräver stor noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp, därför måste du behärska svenska språket i tal och skrift
. Serviceinriktad

B-körkort, manuell växellåda, krävs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.