Biträdande avdelningschef till avd 10 Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelning 10 på Avesta Lasarett är en medicinsk geriatrisk avdelning med inriktning av stroke och ortopedisk rehabilitering. Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats.

I arbetet som biträdande chef ingår att bistå avdelningschefen i dennes uppdrag och arbetsuppgifter. Tyngdpunkten ligger på personalärenden, schemaplanering i Heroma, fakturahantering, studentplanering, introduktion av nya arbetare, rekrytering, avdelningsrutiner och arbete med patientsäkerhet tillsammans med patientsäkerhetsombud och avdelningschef. Ska även kunna täcka upp för avdelningschefens frånvaro.
Arbete som sjuksköterska på avdelningen ingår också beroende på behov som kan variera.

Tjänsten innebär ett tidsbegränsat chefsförordnande på deltid med tillsvidareanställning som sjuksköterska i grundprofessionen.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet som chef/ledare är meriterande och med en god förmåga att leda och utveckla vår avdelning. Som person är du drivande, lösningsfokuserad och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och nå resultat.

Region Dalarnas chefsutbildning erbjuds och planeras med chef.

Vi sätter stor vikt till din personliga lämplighet.

Fackliga kontakter:
Ledarna, ledarna.dalarna@regiondalarna.se
Vårdförbundet, marion.vaeggemose@vardforbundet.se
Kommunal, kommunal.centralt@regiondalarna.se
Vision, vision.falun@regiondalarna.se
SACO, saco.dalarna@regiondalarna.se

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.