Distriktssköterska/sjuksköterska 100% till Vårdcentral Smedjebacken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vårdcentralen Smedjebacken har cirka 7000 listade patienter. Uppdraget är brett och formulerat i överenskommelse med Hälsovalsenheten.

Bemanningen på vårdcentralen består av många olika yrkeskategorier med en bred kompetens. Samarbete och nyttjande av varandras kunskaper är en viktig del i arbetet på vårdcentralen.

Vi arbetar mot många olika instanser vilket innebär många olika arbetsuppgifter, du bör därför ha lätt för att samarbeta och vara flexibel i både patientperspektiv och i medarbetarperspektiv.
Arbetet består till stor del av telefonrådgivning via Tele-Q samt Distriktssköterske/Sjuksköterskemottagning med bedömning av patientens vårdbehov och förmåga att vid behov kunna slussa patienten vidare till rätt vårdnivå.

Vi söker en Distriktssköterska/Sjuksköterska som vill vara med och utveckla och förbättra vår verksamhet.

De är leg sjuksköterska gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Erfarenhet från telefonrådgivning eller primärvård är meriterande.
Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Distriktssköterska

Ort: Smedjebacken