Feriearbetare i sommar på Vårdavdelningen, Ludvika

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vårdavdelningen i Ludvika är uppdelad i två sektioner med olika patientkategorier och vårdinriktning.
Sektion avd 2 är en geriatrisk rehabiliterings avdelning med främst stroke, ortoped patienter men även medicinplatser.
Sektion avd 3 är en allmän geriatrisk medicinavdelning där vi vårdar många olika patientkategorier bla eftervård hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, KOL/Astma, infektionssjukdomar, diabetes samt palliativa patienter.

Som Feriearbetare/solstråle ansvarar du främst för kökssysslorna på avdelningen.
Dukar fram frukost samt plockar bort frukost, planerar för lunchen och plockar undan i köket efter lunchen, kokar kaffe/te och ansvarar för att det är rent och snyggt i köket tömmer tvätt och soppåsar i sköljen.
Du är en del av teamet på avdelningen och god samarbetsförmåga eftersöks.

Ungdomar mellan 16-18 år, intresse för möten med andra människor inom hälso och sjukvård.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.