Fysioterapeut/Sjukgymnast sökes till Vårdcentral Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Gagnefs vårdcentral är sedan 2012 akademisk vårdcentral så är du intresserad av forskning så finns möjligheten.
Vårdcentralen ligger ca 2 mil norr om Borlänge.
Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss då Gagnef ligger på sträckan Stockholm - Mora.
Vi är ca 50 engagerade medarbetare.
Vi är ett glatt gäng som tycker det är roligt att lära känna nya kollegor. Vi har en dynamisk verksamhet och är öppna för nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

På vårdcentralen arbetar fysioterapeut / sjukgymnast i team tillsammans med många andra professioner men även självständigt.

Vi arbetar med att utveckla nya och mera aktiva konkreta arbetsformer för att förbättra våra behandlingsresultat. Bland annat kan nämnas teamarbete och gruppbehandling.

Fysioterapeuterna / sjukgymnasterna på vårdcentralen arbetar även som 1:a instans.

Vi är samlokaliserade med andra team-professioner för att få ett fysiskt nära samarbete.
Lokalerna innehåller även ett gym.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som engagemang, mångsidighet och gott bemötande.

Du bör vara flexibel, lyhörd, ansvarstagande, serviceinriktad och ha förmåga att samarbeta och ha viljan till att vara med att utveckla verksamheten med ett framtidsperspektiv.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Fysioterapeut/Sjukgymnast

Ort: Gagnef