Fysioterapi Dalarna, Medicinsk sekreterare, Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Fysioterapi Dalarna är en länsövergripande enhet inom Region Dalarna. Vi bedriver fysioterapiverksamhet på lasaretten i Falun, Ludvika och Mora.

Är du intresserad av ett flexibelt och omväxlande arbete så är detta något för dig. Vi arbetar tillsammans med Fysioterapi Dalarnas övriga yrkeskategorier i en trevlig miljö.

Du kommer att ha ett varierat arbete i nära samarbete med fysioterapeuter/sjukgymnaster och rehabassistenter. Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter att vara medicinsk dokumentation i Take Care samt i andra på arbetsplatsen förekommande datasystem, post- och remisshantering, boka och kalla patienter, tolkbokning, telefonservice och andra administrativa arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och har god förmåga att ta egna initiativ, en vilja att vara behjälplig samt kunna ge god service till patienter och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du har ett intresse av utveckling och förändring. Att kommunicera och samarbeta på ett konstruktivt sätt är en självklarhet för dig då det är allas ansvar att bidra till en god arbetsmiljö.

Du ska ha genomgått någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i vårdinformationssystem, datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.