KBT steg 1 till Orsa VC

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Samtalsmottagningen är en enhet av flera som ingår i vårdcentral Orsa och vi arbetar utifrån Hälsovals riktlinjer. Samtalsmottagningen erbjuder gruppbehandling, IKBT och individuell behandling. Vi är en liten arbetsplats med god stämning och laganda. Vi har ett välfungerande MMR1-team som erbjuder bedömningar, behandling samt medverkar i samordnade sjukskrivnings- och rehabiliteringsinsatser i samverkan med andra aktörer, såsom försäkringskassan, socialtjänsten, arbetsförmedling, arbetsmarknadsenheten och arbetsgivare.

Som KBT-terapeut hos oss kommer du arbeta i telefon och via Min Vård med bedömningar, behandling och krisstöd. Du behandlar patienter med olika psykiska och sociala ohälsotillstånd. Arbetet bedrivs självständigt men du kommer ha nära kontakt med övriga på samtalsmottagningen samt med andra yrkeskategorier på vårdcentralen. I arbetet har du naturligtvis tillgång till KBT-handledning.

Anställningen avser vikariat 50 procent t o m 2020-12-31. Tillträde 2020-06-22 eller enligt överenskommelse så snart som möjligt.

Vi söker dig som är positiv och har ett genuint intresse att arbeta med människor.
Som person är du lösningsfokuserad och du ser förändring som en utmaning.
Du är utbildad samtalsterapeut KBT steg 1 eller har annan relevant utbildning. Du har utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med IKBT. Tidigare erfarenhet av primärvård och/eller psykiatri är meriterande.
Meriterande är även om du har erfarenhet att arbeta med ungdomar. Är du flexibel med god samarbetsförmåga och har patienten i fokus så kommer du att trivas hos oss. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet i urvalet

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.