Kvalitetshandläggare till Kollektivtrafikförvaltningen i Borlänge

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Kollektivtrafikförvaltningen söker en kvalitetshandläggare som vill vara med och utveckla kvalitetsarbetet av kollektivtrafiken för våra medborgare. Som kvalitetshandläggare jobbar du med att säkerställa, utveckla och driva arbetet inom kvalitet och hållbarhet.

I tjänsten ingår att utveckla verksamheten med att fortsätta bygga upp förvaltningens ledningssystem. Kvalitetshandläggaren stöttar och vägleder verksamheten vid införande av nya arbetssätt, processer och följer upp hur verksamheten arbetar mot uppsatta mål.

Du blir delaktig i både det interna och externa kvalitetsarbetet och systematiskt förbättringsarbete gällande hållbarhet.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot verksamhetsutveckling och kvalitetsstyrning, eller annan utbildning som kan anses likvärdig samt har erfarenhet och kunskap om intern styrning, ledningssystem och kvalitetsarbete.

Du är kunnig inom SIQ, ISO eller motsvarande samt erfarenhet av att utveckla och beskriva processer.

Du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel.

B-körkort är ett krav.

Stort vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i detta arbete behöver du ha förmågan att planera och strukturera ditt arbete, ha goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga och är en person som trivs med höga krav på kvalitet och resultat.

Erfarenhet av systematiskt miljöarbete och/eller ISO 14001 är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb