Laboratorieassistent till Patologi o Cytologi Dalarna på Falu Lasarett

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen att söka ett spännande och meningsfullt jobb som laboratorieassistent hos oss på Patologi och Cytologi Dalarna!

Vi är en regiongemensam ackrediterad avdelning inom Region Dalarna som tar emot histologiska och cytologiska prover från regionen för att preparera och diagnostisera dessa. Arbetet i verksamheten är mycket utvecklande och ytterst viktigt i vårdkedjan då det är en förutsättning för en stor del av cancerdiagnostiken inom regionen.

Hos oss arbetar biomedicinska analytiker, laboratorieassistenter, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. En god arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktig för oss och något vi alltid strävar efter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat:

• Tekniskt arbete med inskanning av objektglas med prover inför digital diagnostik
  • Uppackning och inregistrering av prover i laboratorieinformationssystemet
  • Dagligt underhåll av teknisk utrustning på labbet
  • Laborativt arbete vid behov

Arbetstiden är dagtid måndag till fredag (07:30-16:15) och anställningen är ett vikariat under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande med vårdinriktning eller naturvetenskaplig inriktning, alternativt påbörjad eller slutförd högskoleutbildning inom relevant ämnesområde.

Ur patientsäkerhetssynpunkt kräver arbetet mycket stor noggrannhet och struktur, och det är viktigt att kvaliteten på utförandet av arbetsuppgifterna är god. Arbetet är varierande och därför ser vi gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ till arbetsinsatser där det behövs. Du är också utåtriktad och trivs när det är mycket på gång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta som ett jobb för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.