Laboratoriemedicin Dalarna söker biomedicinsk analytiker till Avesta

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker en biomedicinsk analytiker som vill arbeta tillsammans med oss på labratoriemedicin i Avesta.

Arbetsuppgifterna består av provtagning, provmottagning, hematologi, koagulation och allmänkemi. Vissa patientnära analyser förekommer också.

Blodgruppsserologi och blodtappning ingår också i arbetsuppgifterna.

Arbetsuppgifterna utförs årets alla dagar dag- och kvällstid.

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, erfarenhet från laborativt arbete är meriterande.

Som person är du självständig och ansvarstagande. Du har en bra förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor, patienter och kunder, därför måste du behärska det svenska språket i tal och skrift.

Då laboratoriet är ackrediterat är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad
Du är driven och flexibel och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.