Lärare i naturkunskap till Musikkonservatoriet Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Musikkonservatoriet Falun är en liten gymnasieskola med drygt 50 elever i centrala Falun. Vi erbjuder spetsutbildning i musik och har elever från hela landet. Vår huvudman är Region Dalarna (fd. Landstinget). På skolan finns också en eftergymnasial, högskoleförberedande utbildning i musik.

Vi söker nu en lärare för att undervisa en grupp i kursen Naturkunskap 1. I uppdraget ingår planering, undervisning, bedömning och betygsättning och andra vanligen förekommande uppgifter i samband med undervisningen. Ej mentorskap.

Undervisningen kan läggas vid ett längre eller två kortare lektionstillfällen i veckan, ange dina önskemål i ansökan.
Vi använder Google Classroom.

Vi ser helst att du är legitimerad lärare, men det kan också vara intressant att träffa dig som har likvärdig utbildning och erfarenheter.

Viktiga personliga egenskaper är att du bemöter eleverna på ett bra sätt och att du är en duktig pedagog som inspirerar andra att lära, reflektera och utvecklas. Du är självgående i ditt arbete och tar ansvar för ditt uppdrag och elevernas inlärning och resultat. Och framför allt så gillar du ungdomar!

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.