Leg sjuksköterska avd 63 Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Mora lasarett är ett mindre länsdelssjukhus beläget vid norra delen av den vackra Siljans regionen. Lasarettet betjänar ett område som till ytan är större än halva landskapet. Av Dalarnas nästan 300 000 innevånare bor drygt en fjärdedel i lasarettets upptagningsområde.

Avdelning 63 tillhör anestesikliniken och är en lättvårdsavdelning där vi främst vårdar patienter pre och postoperativt efter planerade kirurgiska och ortopediska ingrepp. Akutinläggningar kan förekomma i mån av plats. Avdelningen har 8 vårdplatser och är öppen dygnet runt mån-fre.

Din tjänst blir som rotationssjuksköterska dag/natt.
Möjlighet att reducera tjänstgöringsgrad finns.

Legitimerad sjuksköterska.Meriterande är erfarenhet från kirurgisk eller ortopedisk verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.