Leg Sjuksköterska, avdelning 62, Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Välkommen att söka tjänsten hos oss!
Vi är ett glatt och härligt team med högt i tak, där vi arbetar i vårdlag med 1 ssk och 2 usk.

Avdelning 62 på Mora Lasarett är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi. Det är en akutvårdsavdelning med 20 vårdplatser. På avdelningen har vi en akutteam som bland annat tar hand om inläggningar från Akutmottagningen, dessutom planerade inläggningar för specifika behandlingar. På avdelningen har vi även en poliklinisk hjärtsviktsmottagning och en dagvårdsmottagning för främst hematologiska patienter med cytostatikabehandling.

På avdelningen finns även en medicinsk öppenvård, MÖV, där vi tar emot patienter inför bland annat elkonvertering, olika biopsier, infusioner och ergometrier. På avdelningen jobbar i med fast schema och arbete 2 helger av 5, dag och kväll.

Nu ser vi fram emot din ansökan och kanske även en framtida kollega. Vi behöver dig i vårt team!

Vi behöver dig som är grundutbildad sjuksköterska med intresse för kardiologi, men även för den multisjuka äldre patienten. Vi har också andra allmänmedicinska patienter så stimulansen på arbetsuppgifter kan variera stort.

Vi välkomnar både nyutbildade i yrket men även de som har några års erfarenhet. Kunskap inom kardiologi är meriterande. Eftersom vi är en stor klinik så finns möjlighet för kompetensutveckling.

Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.
Intervjuer sker löpande.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb