Legitimerad Tandläkare till Folktandvården Origo Handledarklinik i Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker dig som allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna samt handledning.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar.
På kliniken arbetar verksamhetschef, 2 tandläkare, 1 tandhygienist och 7 tandsköterskor. Folktandvården Origo fungerar som handledarklinik vilket innebär att vi erbjuder handledning för alla nyutexaminerade tandläkare under deras första anställningstid i Region Dalarna. Du som är erfaren blir en naturlig del av detta arbete.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift. Tidigare handledarrollen är en merit.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.