Logoped till Logopedverksamheten i Dalarna

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Dietist- och logopedverksamheten Dalarna är en ny basenhet inom Division Medicinsk service. Vi har verksamhet på lasaretten i Avesta, Ludvika, Falun och Mora samt Dietistverksamhet i Primärvården. Vi är sammanlagt cirka 30 logopeder, 18 dietister, 2 klinikassistenter och 1 sekreterare.

Logopedverksamheten består av enheterna neurologopedi och mottagningslogopedi. Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet logopedstudenter.

Vi söker nu en logoped till vår mottagning i Mora alternativt Avesta. Tjänsten omfattar framför allt barn- och neurologopedi. På sikt kan även andra diagnosområden bli aktuella. Vi arbetar länsövergripande där vi har regelbundna yrkesträffar inom varje diagnosgrupp för diskussioner och utvecklingsarbete. Det dagliga patientarbetet består av bedömning, behandling samt rådgivning till patienter, anhöriga och andra yrkeskategorier. En stor del av arbetet inom neurologopedi består av samarbete i multiprofessionella team. Vi bedriver gruppverksamhet inom både barnlogopedi och neurologopedi på regelbunden basis. Till dig som är nyutbildad erbjuder vi regelbunden handledning av en erfaren kollega.

Du är legitimerad logoped, tidigare yrkeserfarenhet som logoped är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda studenter och har handledarutbildning.

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Du är positiv samt flexibel och kan anpassa arbetssätt efter patientens och verksamhetens behov. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.