Medicinsk sekreterare till Öppenvårdspsykiatrin Norra Västra

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker nu till Öppenvårdspsykiatrin Norra Västra medicinska sekreterare, med placering i Malung/Sälen/Mora.

De medicinska sekreterarna på vår enhet är en välfungerande grupp som har ett gott samarbete. De har en gemensam grund i arbetsuppgifterna i form av journalskrivning, remisshantering, bokningar och TeleQ. Det förekommer också kassa- och receptionsarbete i uppdraget. Utöver den gemensamma grunden har alla egna ansvarsområden och sidouppdrag, vilket gör att det blir ett omväxlande arbete. Känner du att du passar in på beskrivningen och vill jobba med oss sök nu!

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb