Medicinsk sekreterare, Medicin Geriatrik och Rehab Mora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

En av våra duktiga medarbetare ska nu gå vidare till ett annat spännande uppdrag här på lasarettet och vi behöver därför hitta en ny kollega.
Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter inom såväl öppen- som slutenvård här hos oss på medicinkliniken i Mora. Vi är ett gäng glada medicinska sekreterare som värnar om vår goda arbetsgemenskap och vi kan stolt säga att vi ses och känner oss som en viktig del av medicinklinikens verksamhet.

Du kommer att tillhöra klinikens administrativa enhet med arbetsuppgifter som mestadels består av medicinsk dokumentation, det ingår även remisshantering, telefonservice gentemot andra vårdinrättningar och patienter. Vi ansvarar också för in- och utgående post, fakturafrågor och utlämnande av journalkopior. I tjänsten ingår rotationsarbete med både arkiv- och avdelningsarbete samt helgtjänstgöring.

På Medicinklinikens möter du människor med olika diagnoser och skador så som stroke, hjärtsjukvård, njursjukdomar, diabetes, mag-tarm och lungsjukdomar.

Du har läst någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt god organisatorisk förmåga. Självklart har du goda kunskaper i det svenska språket.

Goda datakunskaper och färdigheter i TakeCare och CareTalk, samt kunskap om medicinsk terminologi inom medicin ses som meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.