Medicinsk sekreterare, Medicinkliniken Falu lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Känner du att du är redo för ett nytt spännande uppdrag? Brinner du för god service? Vill du vara med och utveckla vår administrativa verksamhet tillsammans med oss?

Medicinkliniken är Region Dalarnas största klinik och består av sex öppenvårdsmottagningar och tre slutenvårdsavdelningar. Arbetsgruppen består av medicinska sekreterare, expeditionspersonal och verksamhetsadministratörer.
Här får du som medicinsk sekreterare omväxlande arbetsuppgifter med tempoväxlingar mellan dokumentation och många andra administrativa uppgifter, såsom remiss- och posthantering, diagnoskodning och ansvar inom olika områden. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.

Du har någon av följande utbildningar:
- Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp
- Vårdadministrativa programmet 180 hp
- Medicinsk sekreterare YH 400 p
- 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt samt att du är professionell och trygg i din yrkesroll. Starkt meriterande är viljan och modet att våga prova nytt och ta ansvar. Viktigt är också att arbeta "över gränser" vid behov.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.