Medicinsk sekreterare, Psykiatrisk mottagning, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Psykiatriska mottagningen i Falun är placerad i gamla Tingshuset på Parkgatan 19, vi har ett upptagningsområde på ca 57000 invånare. På mottagningen är vi cirka 60 anställda med olika professioner.

Vi är idag sex stycken medicinska sekreterare, sedan en oss fått ett annat uppdrag. Gruppen består av medarbetare i olika åldrar och vi söker nu en ny trevlig kollega som vill jobba med oss. Vi är i en spännande fas på mottagningen med omorganisation och en hel del ny energi, så varmt välkommen att söka till oss!

Som medicinsk sekreterare hos oss erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete. Utöver journalskrivning i TakeCare ingår även systemadministratörsuppdrag (i vårt kommande journalsystem), andra administrativa arbetsuppgifter såsom tjänstgöring i reception och telefon, scanning, posthantering, remisshantering, diagnoskodning och andra administrativa arbetsuppgifter. Hos oss får du ett utvecklande arbete med möjlighet att påverka.

Vi arbetar dagtid mellan 07:30 - 16:30.

Vi söker dig som

• har något av följande: Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp Vårdadministrativa programmet 180 hp Medicinsk sekreterare YH 400 p 1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning

Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel samt att du är professionell och trygg i din yrkesroll. Starkt meriterande är viljan och modet att våga prova nytt och ta ansvar.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.