Medicinsk sekreterare till Logopedmottagningen vid Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Länslogopedin i Dalarna har mottagningar i Falun, Mora och Ludvika. Vi är sammanlagt drygt 20 logopeder och två sekreterare. Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet studenter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare som i samverkan med övriga medarbetare ska svara för remisshantering, väntelistor, patientkallelser och medicinsk dokumentation via journalsystemet Take Care. I tjänsten ingår även telefonservice, posthantering/funktionsbrevlåda, receptionsarbete samt en del övergripande klinikadministration. Tjänsten är placerad vid vår mottagning på Falu lasarett, men uppdraget innefattar sekretarservice åt hela länslogopedin.

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har några års erfarenhet i yrket, men även du som är nyutbildad är välkommen att söka. Du har en utvecklad känsla för service och är hjälpsam, har ett flexibelt förhållningssätt. Du har god blick för vad som behöver göras och har ett trevligt bemötande.
Du är bra på att organisera och prioritera. Du är positivt inställd till utveckling och bidrar med idéer och tankar om hur verksamheten kan förbättras och utvecklas.

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Befattning: Medicinska sekreterare/vårdadministratör

Ort: Falun