Medicinska sekreterare, vintersäsong till vårdcentral Sälen

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vill du vara del av en fantastisk vårdcentral med motiverad, kompetent och engagerad personal? Vill du ha utsikt över fjället från fikarummet och rik tillgång till friluftsliv i din vardag? Läs vidare!

Vårdcentral Sälen söker nu medicinska sekreterare till vintersäsongen 2022/2023.

Sälen erbjuder ett varierat och rikt utbud av upplevelser och äventyr. Frisk fjälluft, härliga naturupplevelser och många fritidsaktiviteter är något du kan förvänta dig.

Vårdcentralen i Sälen är en bred verksamhet med bland annat planerad mottagning, akutmottagning, röntgen, telefonrådgivning och en del provtagning. Under vintersäsongen har vårdcentral Sälen öppet alla dagar mellan kl. 08:00-20:00, du kommer att vara schemalagd både på kvällar och helger under denna period. Vår personalstyrka dubbleras under vintersäsongen och framför allt anställs fler läkare, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

Som medicinsk sekreterare på vårdcentral Sälen är du verksamhetens ansikte utåt mot våra patienter. Du tar emot dem med ett gott bemötande och bästa möjliga service i vår kassa/reception. Olika administrativa uppgifter ingår i ditt arbete, så som att sköta vårdadministrativ dokumentation i journalsystem, kassa, posthantering, telefon m.m.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Rollen är bred och kräver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete och du kan göra prioriteringar för att tillmötesgå verksamhetens behov.

Vi kan vara behjälpliga med boende om så behövs.

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Några års erfarenhet är önskvärt men inte ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Dalarna värnar om en hälsosam arbetsmiljö för våra medarbetare samt säkra och trygga möten med medborgare, patienter, kunder och samarbetspartners. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi därför drogtest innan erbjudande om anställning, samt kontrollerar ditt vaccinationsbevis då Region Dalarna har som krav att våra medarbetare ska vara vaccinerade mot covid-19.

Alla anställda inom Region Dalarna som arbetar i en verksamhet där direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar förekommer ska uppvisa godtagbart utdrag ur Polisens belastningsregister. Före erbjudande av anställning ska ett giltigt utdrag uppvisas i osprättat kuvert.

Region Dalarna tillämpar krigsplacering i samband med nyanställning. Detta innebär att du som arbetstagare har ett lagkrav att ta dig till ordinarie arbetsplats i händelse av högsta beredskap.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.

Vår värdegrund Öppenhet, Respekt och Ansvar ska genomsyra hela vår organisation. Det ledarskap Region Dalarna strävar mot beskrivs utifrån orden: tydlighet, mod och tillit.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb