Operationssjuksköterska (vik) Dagkirurgi Mora lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelningen består av 5 operationssalar fördelade mellan kirurg- och ortopedkliniken. Samt en dagkirurgisk enhet med 2 operationssalar. Vintertid bedrivs stor akut ortopedisk verksamhet hos oss.

Som operationssjuksköterska arbetar du inom våra specialiteter ortopedi, kirurgi och urologi. Det är ett varierande och stimulerande arbete med höga krav på flexibilitet och initiativförmåga.

Du kommer att arbeta i team där man har omtanke om varandra och arbetar för en bra arbetsmiljö.

Som operationssjuksköterska kommer du att:
- självständigt ansvara för att systematiskt planera och organisera arbetet i samband med kirurgiska ingrepp
- ansvara för att hygieniska och aseptiska principer tillgodoses
- förebygga smittspridning.

Tjänsten innebär 40h/vecka. Rotation mellan Centraloperation och Dagkirurgiska mottagningen kan förekomma. Tjänsten avser ett vikariat fram till årsskiftet 2021/2022.

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet från operationsavdelning är meriterande.

Vi söker en positiv, öppen och flexibel medarbetare med god samarbetsförmåga som tycker det är roligt att arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.