Operationstandsköterska Käkkirurgiska kliniken Falu lasarett

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker till käkkirurgiska kliniken i Falun en operationstandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad käkkirurgi. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kliniken är belägen på Falu lasarett. Vi har ett brett utbud av professioner; här arbetar käkkirurger, ST-tandläkare i käkkirurgi, assistenttandläkare, tandläkare, operationstandsköterskor, steriltekniker, receptionister och medicinska sekreterare. Vi arbetar inom ett mycket brett käkkirurgiskt behandlingspanorama. Kliniken är samlokaliserad med odontologisk radiologi och orofacial medicin/sjukhustandvård. Nära samarbete sker med övriga avdelningar på sjukhuset. Dokumentation sker i flera journalsystem som TakeCare, T4 m.fl.

Vi på Käkkirurgiska kliniken bedriver beredskapsverksamhet, vilket innebär att beredskapstjänstgöringen ingår i tjänsten.

Är du den vi söker, vill du testa något nytt inom tandvård men inte riktigt vågat tagit steget. Nu har du möjlighet, vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Tidigare arbete på käkkirurgisk klinik liksom operationstandsköterskeutbildning är meriterande. Även erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.
Körkortsbehörighet B är en fördel.

Tillträde efter överenskommelse.

Alla nyanställda deltar i Folktandvårdens introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Fr o m 1 januari har vi även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt covidbevis innan anställning.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Vi arbetar för en drogfri och hälsosam arbetsmiljö. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest vid alla nyanställningar. Vi har även krav på att du är fullt vaccinerad mot covid-19 och kommer att kontrollera ditt vaccinationsbevis innan anställning.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.