Praktiktjänstgöring för tandläkare utbildade utanför EU

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Region Dalarna erbjuder flera platser för praktiktjänstgöring för tandläkare för dig som har ett beslut från Socialstyrelsen. Hos oss får du möjlighet att jobba inom allmäntandvårdens kompetensområden och genom god handledning få det stöd du behöver på vägen mot din svenska tandläkarlegitimation.

I Dalarna finns fantastisk natur med massor med möjligheter att utöva utomhusaktiviteter som cykling, skidåkning, vandring mm. Här finns Sveriges största vattenfall, världens äldsta träd och här ligger också Europas största vinterturismkommun. Vill du lämna storstadens stress och hektiska liv? Då kan natursköna Dalarna vara ditt nästa hem!

Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Under praktiktjänstgöringen är du anställd av oss och får professionella handledare tilldelade som stöttar dig under hela perioden.

Vår förhoppning med praktiken är att du efter erhållen legitimation är intresserad av fortsatt anställning hos oss, därför ser vi gärna sökande från Dalarna.

Vi söker dig som har ett beslut från Socialstyrelsen om genomförande av praktiktjänstgöring som nästa steg på vägen mot din tandläkarlegitimation. Du ska ha utbildning utanför EU och EES, ha kunskaper i svenska på nivå C1 och ha klarat de kunskapsprov som krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.