Psykolog, samtalsbehandlare, psykoterapeut eller likvärdig utb.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Hälso- och sjukvårdsförvaltningen arbetar för att vården ska vara lättillgänglig, av god kvalitet och bygga på respekt för patientens självbestämmande och integritet. Förvaltningen består av fem divisioner: primärvård, psykiatri, kirurgi, medicin och medicinsk service. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i vår spännande verksamhet och delar vår ambition att erbjuda en god vård på lika villkor.

Gagnefs vårdcentral ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss. Restid från Borlänge och Leksand är ca 25 minuter med bil.

Vårdcentralen har ca 10.300 listade patienter. Vårdcentralen har ett brett utbud för befolkningen och ser samverkan internt och externt som en förutsättning för en god nära vård. Vi har ett nära och välfungerande samarbete med Gagnefs kommun och Regionens öppenvårdspsykiatri. Vi är ungefär 50 anställda - ett härligt gäng som ser fram emot din ansökan!

Är du psykolog, samtalsbehandlare, psykoterapeut eller likvärdigt med grundläggande psykoterapiutbildning KBT, Steg 1? Välkommen att söka till vår samtalsmottagning!

Vår målgrupp i samtalsmottagningen är vuxna personer med lätta till måttliga psykiska besvär. Det kan handla om depression, olika ångestsyndrom, stressrelaterad ohälsa eller behov av krisstöd och utifrån individens behov kommer du att samarbeta nära läkare och andra yrkeskategorier.

En viktig del i arbetet är att göra bedömningar via telefon och besök. Våra insatser är korttidsterapi vilket innebär att vi främst erbjuder KBT/iKBT och digital behandling.

Vi söker dig som är psykolog, samtalsbehandlare, psykoterapeut eller likvärdigt med en grundläggande psykoterapiutbildning KBT, Steg 1. Du är trygg i både person och profession samt har god förståelse för primärvårdens syfte och arbetssätt. Som person trivs du med självständigt arbete samtidigt som du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande för tjänsten om du har tidigare erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård, gärna primärvård. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.