Psykolog till Samtalsmottagningen Barn och Unga Malung-Vansbro

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Samtalsmottagningen Barn och Unga har ett delat uppdrag mellan Malung och Vansbro Vårdcentral. Idag bemannas den med en samtalsterapeut. Vi vill nu förstärka dessa enheter med en psykolog. Denne ska möta patienterna på primärvårdsnivå, erbjuda förebyggande och tidiga insatser för barn och ungdomar mellan 6 - 17 år med lindrig till medelsvår psykisk ohälsa.

Vårt uppdrag är att behandla mild till måttlig grad av psykisk ohälsa genom råd och stöd, bedömning, samtalsbehandling, stödsamtal, krisbearbetning och uppföljningar. Detta sker ofta i samverkan med andra enheter inom regionen och/eller kommunen, t ex skola, socialtjänst och ungdomsmottagning.

I vårt uppdrag ingår även att arbeta med hälsofrämjande och förebyggande insatser till barn och ungdomar och deras föräldrar.

Vi söker Dig som är leg psykolog. Kunskaper behövs framför allt inom KBT men också i utvecklingspsykologi, diagnostik, barn- och familjeteori samt om samverkan.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av psykosocialt behandlingsarbete med barn och unga, föräldrar samt anhöriga.
Som person är du initiativrik, ansvarstagande, engagerad och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi erbjuder Dig möjligheten att tillsammans med oss utveckla och bedriva primärvårdspsykiatri för barn och
unga.

Intervjuer sker löpande.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.