Psykolog/Socionom/KBT-terapeut till Vårdcentral Hedemora

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker en ny medarbetare till Hedemora Vårdcentral, som är belägen i Hedemora kommun.

Hedemora, som grundades 1446, är Dalarnas äldsta stad, den enda medeltida i landskapet och en välkänd ort för motorsport. Här hittar du välbevarade trähusmiljöer, service, handel och en landsbygd - bergsmansbygd - där det förflutna nästan är lika närvarande som nuet. I omgivningarna finns stora sjörika områden med orörd och spännande vildmark.
Hedemora kommun har en befolkning på ca 15 000 invånare varav ca 10 000 är listade på Vårdcentral Hedemora och ca 5000 är listade på Vårdcentral Långshyttan.

Vi är en arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet

Som psykolog/KBT-terapeut hos oss kommer du att arbeta med vuxna patienter, över 18 år, med psykisk ohälsa enligt Primärvårdens uppdrag.
Vi arbetar med rådgivande samtal, enskilda behandlingar, gruppbehandlingar samt med IKBT. Metoder som används är KBT och ACT.

Målsättningen är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och behandlingsinsatser.

Du är legitimerad psykolog alternativt socionom/terapeut med inriktning KBT. Erfarenhet inom primärvård är meriterande men även erfarenheter av andra verksamheter är av intresse.

Som person är du initiativrik och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har även tydligt patientfokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.