Röntgenavdelningen på Mora lasarett söker 3 röntgensjuksköterskor/radiograf

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Mora lasarett är ett av två akutsjukhus i Dalarna som betjänar ett område som till ytan är större än halva landskapet. Av Dalarnas nästan 300 000 innevånare bor drygt en fjärdedel i lasarettets upptagningsområde. Befolkningen fördubblas i området under stora delar av året genom den stora tillströmningen av besökare.

Vi är en röntgenavdelning med
2 datortomografer (som kommer att bytas ut hösten 2021)
3 skelettlab
1 genomlysningslab
2 ultraljud
1 magetkamera
Mölighet finns även till att arbeta med mammografi screening, denna mottagning finns i Mora Centrum.

Du kommer till en trevlig röntgenavdelning med öppet arbetsklimat och trevliga arbetskamrater.
Vi är en avdelning under ständig utveckling med stora ambitioner.

Du är legitimerad röntgensjuksköterska.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.