Röntgensjuksköterska till Röntgen i Borlänge

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi söker en röntgensjuksköterska som gillar att utföra skelett- och lungundersökningar.
Du kommer i huvudsak vara placerad på Röntgen i Borlänge som finns på Domnarvets vårdcentral. Viss rotation sker till skelett/lunglab i Falun.
Röntgen i Borlänge är öppet dagtid vardagar och utför akuta- och tidsbokade skelett/lung undersökningar. Granskning sker på distans och du har radiolog ett telefonsamtal bort.

Vi förväntar oss att du gillar att arbeta självständigt, har god kommunikation, tar ansvar och gillar att utföra skelett- och lung undersökningar.

Du är legitimerad röntgensjuksköterska.
Meriterande om du har erfarenhet av röntgen och självständigt arbete.

Har du frågor, undrar hur avdelningen ser ut, vill auskultera, komma på en fika? Kontakta oss nu!
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Förmåner
Som anställd hos oss har du tillgång till alla förmåner för anställda i Region Dalarna. Bland annat erbjuder vi egna träningslokaler och aktivitetsbidrag på 2000 kr för friskvård. Du har möjlighet att simma gratis en gång i veckan, vid utvalda simhallar. Vi har flera aktiva personalklubbar, bland annat inom idrott, friskvård och konst.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.