Samtalsterapeut eller psykolog, Vårdcentral Vansbro

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vi är en välfungerande glesbygdsvårdcentral med ca 6700 listade patienter. Primärvårdsrehab där samtalsmottagningen ingår, är en del av vårdcentralen och är bemannad av fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, rehabkoordinator och samtalsterapeuter.

Det här är en möjlighet för dig som är intresserad av att arbeta med människor i ett mindre arbetsteam i primärvården och i nära samverkan med andra tvärprofessionella yrkesgrupper.

Samtalsmottagningen erbjuder råd och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, stress, smärta, sömnbesvär, krisreaktioner hos vuxna, social och specifik fobi.

Som en av mottagningens medarbetare kommer du att utföra bedömningar av psykisk ohälsa samt arbeta med psykologiska behandlingar som efter bedömning och överenskommelse kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram.

Vi söker dig som har högskoleutbildning som antingen psykolog, sjuksköterska, socionom eller likvärdig högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, samt att du ska ha en grundläggande psykoterapiutbildning motsvarande KBT steg 1.

Du har god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska.

Som person är du noggrann, flexibel och ha god initiativ- och planeringsförmåga.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och samarbetsförmåga, där ett gott bemötande till patienter och medarbetare ingår.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.