Medicinsk Sekreterare, Medicinkliniken, Ludvika

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Nu söker vi en ny medarbetare till Medicinkliniken Ludvika - Sekreterarenheten.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för den medicinska dokumentationen med tillhörande kringuppgifter som sker i journalsystemet TakeCare åt Medicinkliniken Ludvika.

Vi utför även arbete åt externa mottagningar som Reumatologen Falun, Medicin Falun och Medicin Mora. Vilket är varierande, rolig och utvecklande. Även andra administrativa arbetsuppgifter förekommer.

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
Medicinsk sekreterare YH 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, och har den utbildning som krävs enligt ovan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt god organisationsförmåga. Självklart har du goda kunskaper i det Svenska språket.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.