Sem vik Barnmorska/Sjuksköterska till BB Falun

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

BB Falun är ett medicinskt BB vilket innebär att de familjer som kommer hit har behov av medicinsk sjukvård. Det kan vara mamma, barn eller båda två som behöver sjukvård. Som SSK/BM på BB Falun ansvarar du för att ge kompetent sjukvård. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är läkemedelshantering (per os och injektioner/infusioner), postoperativ vård, uppföljning av läkemedelsbehandlingar, samverkan med förlossningen, neo och läkare.

Vi arbetar i team och varje vårdlag består av SSK/BM och undersköterska/barnsköterska.

Vårt arbetssätt syftar till att individanpassa den vård och information vi ger, för att stärka föräldrar i sin föräldraroll genom stöttning och vägledning. Vi arbetar amningsfrämjande.

Sommarvikariat under semesterperioderna sommaren 2022, eventuellt möjlighet till förlängning. Rotationsschema dag/kväll, ev natt.

Du ansvarar för att ha fullgjort din inskolning och därtill kopplade utbildningar innan din inskolningsperiod är klar. Inskolning påbörjas med fördel redan under vintervåren.

Inskolning kan komma att börja innan angivet datum.

Du är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska.

Du gillar att jobba i växlande tempo och är lösningsorienterad.
Du har lätt för samarbete och kommunikation.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.