Sem vik biomedicinsk analytiker, Klinisk kemi, Avesta

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Laboratoriemedicin i Dalarna består av klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin där vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna. Verksamheten är länsövergripande med laboratorier i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika och Mora. Klinisk mikrobiologi finns i Falun medan klinisk kemi och transfusionsmedicin finns på alla orterna.

Just nu söker vi semestervikarier inför sommaren 2023 till klinisk kemi och transfusionsmedicin i Avesta.

Inom klinisk kemi och transfusionsmedicin i Avesta finns processerna provtagning, provmottagning, hematologi, koagulation, immunkemi, allmänkemi, blodtappning och blodgruppsserologi. Som sommarvikarie kommer du att få upplärning på en eller flera av dessa. Sommaren kommer att ge möjlighet till auskultering på de övriga processerna för att få en bra överblick hur arbetet på laboratoriet fungerar.

Gärna legitimerad biomedicinsk analytiker men även du som är under utbildning är välkommen att söka. Vi tittar även efter dig som har annan relevant utbildning för uppdraget.

Ansökan

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.